четвер, 13 жовтня 2016 16:00

Росія визначилася з офіційним статусом Януковича

Росія визначилася з офіційним статусом Януковича
УНІАН

Росія офіційно підтвердила, що Віктор Янукович отримав тимчасовий притулок на її території.

Про це заявив адвокат колишнього президента Віталій Сердюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці таємних домовленостей Януковича з Путіним

За його словами, це відомо Генеральній прокуратурі.

"На ваш запит від 4 липня 2016 року повідомляємо наступне: громадянинові України Януковичу Віктору Федоровичу надано тимчасовий притулок на території Російської Федерації, що підтверджує свідоцтво про надання тимчасового притулку на території Російської Федерації, серія ВУ №0107999, видане УМФС Росії в Ростовській області", - йдеться в датованій 29 вересня відповіді управління МВС РФ.

Сердюк зауважив, що Генпрокуратура обґрунтовувала відсутність просування в розслідуванні справи Майдану проти Януковича відсутністю доказів перебування його на території Росії. І цим же пояснила відмови в проведенні його допиту, очних ставок з нинішніми вищими посадовими особами України, неможливість передання справи Майдану до суду.

Нагадаємо, у лютому 2014-го Янукович утік з України до Росії після Революції гідності. Щодо нього розслідують 6 кримінальних справ про зловживання владою. Суд повернув мисливські угіддя "Сухолуччя" із власності колишнього президента у державну.

Зараз ви читаєте новину «Росія визначилася з офіційним статусом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі