вівторок, 29 травня 2007 10:15

Росія відновила видачу віз громадянам Грузії

Консульський відділ Посольства РФ в Тбілісі з 10:00 вівторка відновив оформлення російських в"їзних віз окремим категоріям громадян Грузії, припинене восени минулого року, повідомила РІА Новинам прес-аташе диппредставництва Зарина Габієва.

Відтепер візи для поїздки до Росії зможуть отримувати громадяни, у яких є дозвіл на тимчасове проживання в Росії, отримане в органах Федеральної міграційної служби РФ.

Візи на в"їзд до Росії також можуть оформити громадяни Грузії, які відвідують найближчих родичів (батьків, подружжя, дітей) - громадян РФ. Для цього їм необхідно пред"явити оригінали приватного запрошення встановленого зразка і документи, що підтверджують ступінь споріднення.

Російсько-грузинські відносини загострилися після арешту чотирьох російських офіцерів грузинською поліцією 26 вересня минулого року. До Москви були відкликані посол Росії і велика частина співробітників дипмісії, перервані транспортне та поштове сполучення з Грузією, введені обмеження при видачі віз. Посольство Росії у Тбілісі з 28 вересня припинило видачу російських віз громадянам Грузії, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Росія відновила видачу віз громадянам Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі