вівторок, 23 червня 2015 03:07

Росія працює над проектом "Бессарабія" - Саакашвілі

Росія працює над проектом "Бессарабія" - Саакашвілі

Російська Федерація працює над проектом "Бессарабія", який планує реалізувати в Одеській області. Жителі цієї території дивляться практично тільки російські канали, що сприяє планам Кремля.

Про це в прямому ефірі "Свободи слова" у понеділок, 22 червня, сказав глава Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Мені соромно про це говорити, але про українську Бесарабію до недавнього часу більше думав Володимир Путін, ніж наш власнbq уряд. Є у них (у Кремля - ​​ред.) проект" Бессарабія"... Вони (Кремль - ред.) готуються, що там треба щось зробити ... У Бессарабії зараз більша частина населення дивиться тільки російські канали ... Головне, про що я хвилююся, це не прямий наступ Росії на цьому етапі ... Там жахлива бідність, там найгірші дороги не тільки в Україні, а й в Європі. Це не просто дорога, це стратегічна дорога з України на Румунію, тобто - в Євросоюз", - сказав він.

Саакашвілі зазначив, що жителі Бессарабії бачать Україну тільки в поганому світлі.

"Вони (мешканці - ред.) зараз ізольовані. І єдине, в чому вони бачать Україну - це жадібні чиновники, .. це жахливі дороги, які давно ніхто не ремонтував .., це прокурор Одеської області, який блокує переправу через Дунай, яка для них виступає джерелом доходу, це суддя Ізмаїльського району, яка заборонила селянам брати урожа ..", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Росія працює над проектом "Бессарабія" - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі