субота, 30 жовтня 2010 13:12

Росія побажала Україні потужного ривку у своєму розвитку

Росія побажала Україні потужного ривку у своєму розвитку

Виборча кампанія в Україні не викликала стурбованості диппредставників РФ, а закон про вибори носить демократичний характер.

Про це заявив радник-посланник Посольства Російської Федерації в Україні Всеволод Лоскутов.

"Виборча кампанія не викликала в нас стурбованості. На мій погляд, це демократичний процес. Закони, які приймаються, також носять демократичний характер", - сказав Лоскутов.

"Але вибори - це конкурентна боротьба, що притаманне демократичним виборам. Ми хотіли б побажати українським виборцям, українському народу, щоб в результаті цих виборів країна зробила потужний ривок у своєму подальшому розвитку", - підкреслив дипломат.

Він також повідомив, що перебіг місцевих виборів в Україні буде контролювати і група російських спостерігачів, у тому числі і представники посольства РФ.

"На виборах буде працювати група російських спостерігачів, серед них і співробітники нашого посольства. Також приїдуть кілька депутатів. Думаю, після виборів вони висловлять свою думку, як це зазвичай і робиться", - констатував Лоскутов.

У Європі ж уже впевнені, що місцеві вибори в Україні перетворюються на шоу, заявив представник місії міжнародних спостерігачів за виборами CIS-EMO, депутат Європарламенту Олександр Мирський (Латвія).

Він наголосив, що безвідповідально з боку деяких представників опозиції ще до виборів заявляти про те, що вони не визнають їхніх підсумків. Депутат застеріг учасників виборів від брудних технологій.

Дзеркало тижня

Зараз ви читаєте новину «Росія побажала Україні потужного ривку у своєму розвитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі