середа, 07 квітня 2021 02:16

Росія не готова до повномасштабної війни з Україною, адже Путін боїться - Кравчук

Росія не готова до повномасштабної війни з Україною, адже Путін боїться - Кравчук
Кравчук розповів про можливість війни з Росією. Фото: Українська правда

Голова української делегації в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук заявив, що президент Росії Володимир Путін не готовий до широкомасштабної війни, оскільки боїться її наслідків.

"Росія не готова до широкомасштабної війни. Вона має багато внутрішніх проблем. За всієї непередбачуваності її дій, завжди є у них страх. Страх перед майбутнім. І я думаю, що Путін знає, чим це все може закінчитися для нього. Добре знає", - заявив Кравчук в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами Кравчука "Путін не хоче великої війни, він хоче тримати під контролем Україну, Європу й усі демократичні цінності".

"Путіну цього не дадуть зробити. Він вже не зможе поводитися так, як він поводився кілька років тому. Світ побачив, з ким має справу. І я це бачу з заяв НАТО й політиків високого рангу в усьому світі", - резюмував Кравчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна ініціює позачергове екстрене засідання ТКГ

Леонід Кравчук заявив, що переговори щодо врегулювання ситуації на Донбасі після закінчення карантину можуть бути перенесені з Білорусі до Польщі. Росія буде проти перенесення, оскільки їй необхідно, щоб на переговорах щодо Донбасу були присутні представники ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «Росія не готова до повномасштабної війни з Україною, адже Путін боїться - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі