вівторок, 18 жовтня 2011 15:29

Росія і Україна домовилися про правила перетину кордону

Росія і Україна домовилися про правила перетину кордону

Кабінет міністрів України й уряд Російської Федерації домовилися про порядок перетину російсько-українського державного кордону жителями прикордонних регіонів.

Відповідну угоду між Кабміном України та урядом РФ підписано у вівторок в Донецьку за результатами другого українсько-російського міжрегіонального економічного форуму, який проходить під патронатом президентів України та Росії.

Крім того, за результатами форуму, підписано угоди між Кабінетом міністрів України та урядом РФ про співробітництво і взаємодію у сфері розвитку пунктів пропуску через російсько-український державний кордон, а також протокол між Державною митною службою України та Федеральної митної служби Російської Федерації про взаємне визнання окремих результатів митного контролю товарів та транспортних засобів при здійсненні митних операцій при перетині російсько-українського державного кордону.

Також підписано міжурядову угоду про співробітництво під час здійснення спільного контролю осіб, транспортних засобів і товарів на українсько-російському державному кордоні.

Крім того, голови митних відомств України та Росії підписали спільну заяву про першочерговий пропуску через українсько-російський кордон товарів з обмеженим терміном використання.

Зараз ви читаєте новину «Росія і Україна домовилися про правила перетину кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі