пʼятниця, 23 січня 2015 15:51

Росія готує нову агресію проти України - євродепутат

Росія готує нову агресію проти України - євродепутат
Яцек Саріуш-Вольський

Росія не збирається виконувати Мінські домовленості, а її цинічна політика спрямована на підготовку до нової агресії проти України.

Про це заявив представник політичної групи Європейської народної партії Європарламенту Яцек Саріуш-Вольський, коментуючи результати загострення воєнної ситуації на Донбасі.

"Поряд із деклараціями про добру волю Кремля, ми є свідками ганебного продовження вторгнення та збільшення присутності російських військ та значного насичення зброєю Донбасу в Україні. Така цинічна політика повинна бути суворо відкинута та може розглядатися лише як спроби Кремля обійти зобов'язання за Мінськими домовленостями та підготовку до нової агресії", - наголосив польський європарламентарій.

Він висловив співчуття у зв'язку з тим, що все більше і більше невинних цивільних громадян постраждали унаслідок "російської агресії та тероризму, який спонсорує Росія".

"У ці дні інтенсивних боїв наші думки також з українськими солдатами-"кіборгами", які мужньо і сміливо захищають символ - Донецький аеропорт - та є прикладами високого жертовності", - сказав Саріуш-Вольський.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує нову агресію проти України - євродепутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі