вівторок, 15 квітня 2014 18:28

Російський підполковник, який допомагав штурмувати міліцію у Горлівці, виявився кримінальним авторитетом

Російський підполковник, який допомагав штурмувати міліцію у Горлівці, виявився кримінальним авторитетом
Фото: ua.racurs.ua

Чоловік у камуфляжі, який після захоплення Горлівського міського відділу міліції відрекомендувався підполковником російської армії з Сімферополя і "представив" особовому складу нового начальника Горлівського міського управління міліції, насправді є місцевим кримінальним авторитетом на ім'я Безлер.

Про це повідомляє житель Горлівки, який впізнав "підполковника".

Раніше Безлер очолював у Горлівці комунальне підприємство ритуальних послуг "Простір", з якого був звільнений у 2012 році. Його звинуватили у розкраданні 38 огорож і пам'ятників, а також у вимаганні грошей у літніх людей за місце на кладовищі.

Нагадаємо, що Горлівка була одним з небагатьох міст Донецької області, де міліція на чолі з полковником Андрієм Крищенком чинила опір сепаратистам. Однак за дві доби до них ніхто не прийшов на допомогу.

Після цього загарбники вишикували міліціонерів, які, за їх словами, перейшли на бік так званої "Донецької республіки". Людина в камуфляжі, яка представилася підполковником російської армії з Сімферополя, "представила" нового начальника горлівської міліції людину в цивільному, назвавши його Шульженком Олександром Федоровичем.

Зараз ви читаєте новину «Російський підполковник, який допомагав штурмувати міліцію у Горлівці, виявився кримінальним авторитетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі