середа, 26 червня 2013 21:00

Різаненко: Опозиція не єдина, але разом бореться з "регіоналами"

Різаненко: Опозиція не єдина, але разом бореться з "регіоналами"
Павло Різаненко: потрібно зробити всі необхідне, аби можновладці нарешті почали дотримуватися Конституції. Фото: pravo-znaty.org.ua

Опозиційні фракції не є єдиним цілим, але спільно протистоять Партії регіонів.

Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Павло Різаненко в ефірі "Ера-FM".

"Ми ніколи не говорили, що ми одне-єдине. Ми - три різні партії, у нас різні програми і по деяким питанням різне бачення. Але у Верховній Раді ми координуємо свої дії, діємо спільно проти організованого злочинного угрупування, яке у нас називається Партією регіонів. Вони порушують Конституцію, не дотримуються законів, а хочуть щоб люди їх дотримувалися", - сказав Різаненко.

За його словами, потрібно зробити всі необхідне, аби можновладці нарешті почали дотримуватися Конституції.

"День Конституції для мене - свято. Але для мене це буде ще більше свято в майбутньому, коли ми доживемо до того, що всі будуть виконувати Конституцію, перш за все можновладці, депутати", - зазначив Різаненко.

Нагадаємо, раніше відбулася зустріч президента Віктора Януковича з главами парламентських фракцій. Опозицію представляв лише лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. "Ударівець" Віталій Кличко та "свободівець" Олег Тягнибок відмовилися прийти на зустріч.

Зараз ви читаєте новину «Різаненко: Опозиція не єдина, але разом бореться з "регіоналами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі