четвер, 09 лютого 2012 16:32

Рибакову порадили назвати депутатську групу "Чікі-пікі"

Рибакову порадили назвати депутатську групу "Чікі-пікі"

Народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Андрій Павловський не знав, що його колега Роман Забзалюк проводив розслідування щодо підкупу депутатів.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Для мене було шоком, що Забзалюк вийшов із нашої фракції. Думав тоді: що може злякати людину, яка є полковником спецназу, пройшла через війну у Афганістані? А виявилося, що була така спецоперація, щоб зрозуміти, як вони купують депутатів", - зазначив політик.

Павловський зауважив, що керівник групи "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков під час розмов із Забзалюком "багато чого наговорив" про плани на майбутнє.

"Сказав: "Рома, не переживай, все будет чики-пики". Так, може, їм тепер назвати групу Чікі-пікі?! Розказував, що напряму ходить до Папи, перехід Забзалюка погодили. Більше всього в цій ситуації зраділи "регіонали". Вони підходили і говорили: "Рома, ти - молодець". Вони самі не поважають "тушок". Якщо б було ще декілька таких викривальних речей, то це б сприяло очищенню затхлого повітря у Верховній Раді. Бо вона давно перетворилася у філіал Адміністрації президента", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Така ж брехня, як золоті унітази - "регіонал" про заяву Забзалюка

Нагадаємо, 7 лютого народний депутат Роман Забзалюк заявив, що фактично не виходив із фракції БЮТ-"Батьківщина", а лише формально перебував в групі "Реформи заради майбутнього", щоб розкрити механізм переманювання "тушок" у Верховній Раді.

За його словами, за перехід до "тушок" платять $500 тис., потім щомісяця зарплатню у $20-25 тис. та надбавки за активну брехню проти фракції БЮТ-"Батьківщина" та інших опозиційних політсил.

Зараз ви читаєте новину «Рибакову порадили назвати депутатську групу "Чікі-пікі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі