середа, 09 липня 2008 08:05

Рибаков розповів, де його картка і скільки голосів є у коаліції

Рибаков розповів, де його картка і скільки голосів є у коаліції
Ігор Рибаков не знає, скільки БЮТ нарахував депутатів - 449, 448, але точно знає склад коаліції - 225 голосів, зокрема, і карток. Про це йдеться в його заяві.

Як повідомили в прес-службі Рибакова, всі гучні заяви "депутатів-пройдисвітів" юридичного походження народний депутат розцінює як нездатність цих депутатів реалізуватися в роботі парламенту.

"Перш за все, в день церковного свята Петра і Февронії хочу привітати всіх депутатів, зокрема, і "депутатів-пройдисвітів", і останнім побажати міцної та великої любові до Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка", - сказав Рибаков.

"Подібного роду заяви, які переповнені образами, плутаниною між собою, хто забере мою картку голосування, хто позбавить мене депутатської зарплати - я розцінюю, як "дитячий лепет на лужку", безглузду демагогію і свою безпорадність", - заявив депутат.

"Всіх, хто хвилєються за мій голос, прошу не турбуватися, картка голосування не загубилася, вона і далі знаходиться у мене на руках. А з приводу зарплати, я ухвалив рішення не брати її з того часу, як тільки коаліція ВР перестала повноцінно працювати. Я, на відміну від інших бютівців, не імітую видимість роботи шляхом блокування трибуни, образами, чим вони "прожирають" бюджетні гроші країни з результатом роботи "нуль", - додав Рибаков.

Нагадаємо, раніше Рибаков заявив, що ніколи не відкликав свого підпису зі списку фракції БЮТ. Разом з тим, екс-коаліціант відзначив, що Юлія Тимошенко стала інструментом в руках свого найближчого оточення, яке "хоче, використовуючи найбрудніші методи, виштовхнути" його з Верховної Ради, повідомляє ЛІгабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков розповів, де його картка і скільки голосів є у коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі