четвер, 10 липня 2008 11:28

Рибаков пояснив, чому не голосуватиме за відставку Тимошенко

Рибаков пояснив, чому не голосуватиме за відставку Тимошенко
Народний депутат від БЮТ Ігор Рибаков не збирається повертатися в коаліцію. Про це політик повідомив в інтерв"ю ICTV.

Рибаков спростовує інформацію про те, що вийшов з коаліції після консультації з главою Секретаріату Президента. А після виходу він розмовляв лише з Юлією Тимошенко і розповів їй про корупційні схеми, які діють в Державній митній службі.

Разом з тим, про підтримку змін до Бюджету з депутатом ніяких переговорів не вели. Парламентарій заявив, що не голосуватиме за цей документ, як не голосуватиме і за відставку уряду Тимошенко.

"Сьогодні я не вступаю ні в яку опозицію, ні в яку нову коаліцію. Я сьогодні не веду які-небудь розмови про відставку Юлії Тимошенко. Сьогодні потрібно розуміти, хто далі прийде. Якщо поміняємо людей, а система залишиться, то немає сенсу це робити", - пояснив Рибаков.

В той же час, як стало відомо ЛІгабізнесІнформ з достовірного джерела, переговори між екс-коаліціантом і БЮТ з приводу повернення в ряди коаліції продовжуються.

Нагадаємо, 6 червня два депутати - Ігор Рибаков (БЮТ) і Юрій Бут (НУНС) - вийшли зі складу коаліції демократичних сил.

Наприкінці червня з"явилася інформація про те, що народний депутат України Ігор Рибаков повернеться в коаліцію демократичних сил. За деякими даними, за це екс-коаліціанту Юлія Тимошенко пообіцяла одну з ключових посад в Кабміні, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рибаков пояснив, чому не голосуватиме за відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі