Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 15:09

Рибачук: Ющенко немає ані авторитету, ані підтримки власного народу

Між "раннім" Віктором Ющенком і нинішнім Президентом - велика різниця. Про це в ході Інтернет-конференції в ЛІгабізнесІнформ, заявив екс-глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук.

За словами політика, він не може зрозуміти ні логіку, ні мету багатьох вчинків глави держави.

Зокрема, Рибачук сказав: "Можу стверджувати, що між Віктором Ющенком, якого я знав майже 15 років, і якого зараз називають "раннім Ющенком", і нинішнім Президентом, - велика різниця. Я зловив себе на думці, що не можу зрозуміти ні логіку, ні мету багатьох його вчинків".

Екс-глава Секретаріату Президента України відзначив, що Ющенко пережив страшний період в своєму житті, коли, "власне, від жахливого болю йому вже і жити не хотілося".

"Але саме в такому стані він зробив практично неможливе - виграв президентські вибори, мав величезну підтримку власного народу і надзвичайний авторитет в світі. Але все це зараз у минулому", - підкреслив Рибачук, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук: Ющенко немає ані авторитету, ані підтримки власного народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути