середа, 05 березня 2008 10:02

Рибачук підтвердив, що Ющенко його звільнив через Балогу

Рибачук підтвердив, що Ющенко його звільнив через Балогу
Колишній позаштатний радник президента України Олег Рибачук пов"язує своє звільнення з критикою взаємин трьох гілок влади. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я упевнений, що вихід указу пов"язаний з моєю іншою публічною діяльністю. Я досить критично оцінюю взаємовідносини вул.Банкової (секретаріат президента) і вул. Грушевського (Кабінет міністрів)", - сказав він.

Президент з таким курсом не міг не погодитися

Він повідомив, що перед його звільненням, президент не говорив з ним. "Указ підписаний, я не знаю, що докладувалося президентові", - сказав Рибачук, при цьому додавши: "Президент з таким курсом не міг не погодитися. Я припускаю, що моя публічна критика діяльності секретаріату отримала таку реакцію, тому що певні непрямі попередження я отримував".

Рибачук також відзначив, що має намір продовжувати публічну громадську діяльність на підтримку європейського і евро-атлантичного курсу України, і не братиме участь ні у вже існуючих партійних проектах, ні в тих, які планують створити.

Крім того, він заявив, що не вірить в "віртуальний партійний проект, зокрема, з посиланням на Банкову" (можливе створення нової пропрезидентської партії ).

"Я не вірю в можливість створення партійного проекту зверху до низу... Я абсолютно не вірю в успіх такого проекту. Анінайменшого бажання брати в цьому участь", - сказав він, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук підтвердив, що Ющенко його звільнив через Балогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі