середа, 21 січня 2009 10:15

Рибачук: Барак Обама – шанс для українців

Рибачук: Барак Обама – шанс для українців

Обидва кандидати на пост Президента США у своїх теледебатах згадували Україну. Такого ніколи раніше в історії не було

Про це під час програми "Шустер Live" на ТРК "Україна" заявив екс-віце-прем"єр міністр України з питань європейської інтеграції, екс-державний секретар України, екс-глава Секретаріату Президента України, екс-радник Президента України, екс-секретар Політради при Президентові України, екс-член Ради національної безпеки і оборони України, а нині - глава Євро-Атлантичного Університету Олег Рибачук.

Він нагадав, що обидва кандидати на пост Президента США свого часу були в Україні фізично.

"І Обама, і Маккейн були в нашій країні - як конгресмени. Свого часу до України приїжджала і Хілларі Клінтон. І тому для нас з обранням Барака Обами новим президентом Сполучених Штатів відкриваються серйозні можливості, якими ми повинні скористатися", - переконаний Олег Рибачук.

Він підкреслив, що три колишні посли США в Україні працювали з командою Барака Обами під час виборів. Це теж непоганий шанс для України у справі зміцнення співпраці з найрозвиненішою країною світу.

"І тому, коли ми говоримо, що у великій політиці починається нова ера президента Сполучених Штатів Барака Обами, то давайте в цьому контексті не забувати і про нові можливості, які відкриваються перед нашою державою. Особливо, на тлі того, що відбувається саме зараз - у нових геополітичних умовах, коли мова йде про газову війну з Росією", - резюмував Олег Рибачук, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Рибачук: Барак Обама – шанс для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі