субота, 20 квітня 2019 08:30

Результати Бойка та Вілкула на Донбасі є наслідком безкарності - Сироїд

Результати Бойка та Вілкула на Донбасі є наслідком безкарності - Сироїд
Перед виборами Бойко з Медведчуком їздив у Москву на переговори з прем'єром РФ Медведєвим

Високий результат колишніх "регіоналів" Юрія Бойка й Олександра Вілкула на президентських виборах є результатом безкарності.

Про це сказала віце-спікер Оксана Сироїд в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я насторожена результатами Юрія Бойка та Олександра Вілкула на сході України (у першому турі президентських виборів Юрій Бойко набрав 11, 67% голосів, він отримав найбільше серед кандидатів на Донеччині та Луганщині. В Олександра Вілкула - 4,15%, за нього найактивніше голосували на Донеччині та Дніпропетровщині. - gazeta.ua). Це наслідок безкарності всіх, хто призвів до війни.

Непокараність дозволила цим людям бути активними у політичному житті. Медведчук не те що не покараний – він відбілений. А ця людина два десятиліття працювала, щоб сталася війна. Колись він сидів у цьому кабінеті (Віктор Медведчук був віце-спікером у 1998-2001 роках. - gazeta.ua). Тут робилися заколоти проти українського парламенту", - сказала Сироїд.

Нема різниці, чи будуть у парламенті нові політики, чи старі, якщо за ниточки смикатиме той самий олігарх, констатувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не бачу зараз гідного кандидата" - жителі ОРДО про вибори-2019

Повний текст інтерв'ю з віце-спікером Оксаною Сироїд читайте на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Результати Бойка та Вілкула на Донбасі є наслідком безкарності - Сироїд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі