понеділок, 31 жовтня 2022 20:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Резніков звернувся до світу після моторошної ракетної атаки РФ

Резніков звернувся до світу після моторошної ракетної атаки РФ
Глава Міноборони Олексій Резніков закликав надати РФ статус держави-терористки. Фото: mil.gov.ua

Російська Федерація атаками по цивільній інфраструктурі України де-факто визнала себе державою-терористкою.

Тому настав час всьому світу надати їй відповідний статус. У цьому переконаний міністр оборони України Олексій Резніков, про що написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима, як зброя: у ГУР розкрили плани Кремля

"Росія продовжує завдавати ракетно-безпілотних ударів по цивільній інфраструктурі України. Вони не соромляться бути де-факто терористичною державою", – зазначив він.

За його словами, світ вже повинен надати країні-агресору відповідний статус і ставитись до неї відповідно, як це зробили Латвія, Естонія, Польща, ПАРЄ.

Уранці 31 жовтня російські терористи вкотре масовано атакували Україну. Прильоти підтвердили у низці областей. У Києві без світла лишилися сотні тисяч квартир. Повітряна тривога поширилася по всій території України, крім Криму. Інформація про постраждалих з регіонів поки що не надходила.

Били окупанти по об'єктах енергетичної інфраструктури з літаків-ракетоносців стратегічної авіації. Випустили понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська у Ростовській області Росії. 44 крилаті ракети знищила наша ППО, повідомили в Повітряних силах.

Зараз ви читаєте новину «Резніков звернувся до світу після моторошної ракетної атаки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі