неділя, 19 травня 2019 17:32

Реваншисти піднімають голову - Портнов вже завтра діятиме проти української влади

Реваншисти піднімають голову - Портнов вже завтра діятиме проти української влади
В Україну повернувся колишній заступник голови адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов. Фото: Газета 2000

Екс-заступник голови адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов планує вже завтра подати заяви в НАБУ та ДБР про нібито скоєні злочини Петром Порошенком та людьми з його оточення.

"У головному фокусі ті зловживання, які викликали найбільший резонанс у суспільстві. Це розкрадання в армії, історія з оборонним замовленням заводу "Кузня на Рибальському" і продаж цього активу за $300 мільйонів. Також панамські офшори п'ятого президента", - каже Портнов, передає "Страна".

За його словами, українські суди задовольнять клопотання прокурорів про взяття під варту Порошенка. Крім того, він пропонує арештувати майно п'ятого президента та його активи, у тому числі в офшорній юрисдикції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський розповів про стосунки з Портновим і як просував його в нардепи

"У першу чергу кримінальне переслідування загрожує голові фракції БПП в парламенті Артуру Герасимову, голові фракції "Народного Фронту" Максиму Бурбаку, колишньому заступнику голови адміністрації президента Олексію Філатову, нардепу Сергію Пашинському та комерсантам-чиновників з оточення Порошенка", - додає Портнов.

Він не бачить себе у системі органів влади при президентстві Зеленського. Однак каже, що керівників СБУ Василя Грицака і ГПУ Юрія Луценка треба відправити у відставку. А у нового президента є всі юридичні підстави для розпуску Верховної Ради.

В Україну повернувся колишній заступник голови адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов.

"Друзі, більше 5 років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, які залишили Україну, - час повертатися, будувати й відновлювати. Привіт, моя дорога Батьківщино!", - написав Портнов у Тelegram.

Зараз ви читаєте новину «Реваншисти піднімають голову - Портнов вже завтра діятиме проти української влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі