четвер, 17 травня 2007 16:54

Рейтинг Ющенка зріс, а Тимошенко знизився. Опитування

40% опитаних у травні компанією Research & Branding Group позитивно оцінюють діяльність прем"єр-міністра Віктора Януковича. Про це повідомив соціолог компанії Євген Копатько.

При цьому негативно до діяльності Януковича ставляться 41% опитаних.

Зі слів Копатька, рейтинг Януковича найбільш стабільний, має приблизно однакову кількість позитивних і негативних оцінок.

З його слів, за останній місяць оцінка діяльності ключових політиків істотних змін не зазнала.

При цьому він зазначив, що за останні півроку позитивний рейтинг Президента Віктора Ющенка зріс на 11% порівняно з листопадом 2006 року, порівняно з квітнем позитивний рейтинг лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко знизився на 4%.

Копатько припустив, що зниження рейтингу Тимошенко пов"язано зі скандалом з лідером партії "Яблуко" Михайлом Бродським і відсутністю того рівня політичної активності, яку вона демонструвала в Раді.

Відповідно до опитування, по 31% респондентів у цілому позитивно оцінюють діяльність Ющенка й лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко, при цьому 54% - оцінюють негативно діяльність Тимошенко, 53% - Ющенка.

25% позитивно розцінюють діяльність лідера громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка, 48% - негативно.

24% позитивно ставляться до діяльності голови Верховної Ради Олександра Мороза, 49% - негативно.

23% позитивно ставляться до діяльності лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, 52% - негативно.

За даними опитування, зараз у жодного із провідних українських політиків не спостерігається позитивного балансу позитивних і негативних оцінок діяльності.

Експрес-опитування проводилося з 4 по 14 травня в 24 областях України і в Криму.

Було опитано 2 123 чоловік.

Гранична похибка вибірки становить 2,2%.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Ющенка зріс, а Тимошенко знизився. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі