середа, 24 вересня 2008 09:54

Рейтинг "Нашої України" в західних областях почав вирівнюватися. Опитування

З вересня 2007 року і БЮТ, і "НУ" втратили підтримку великої частини виборців, проте і надалі зберегли за собою перше і друге місця в структурі політичних симпатій жителів Західної України.

Про це у Львові розповів директор Українського центру вивчення громадської думки "Соціоінформ" Олексій Антипович, представляючи дані нового соцопитування.

Так, на Заході України за БЮТ готові проголосувати 44% тих, які мають намір взяти участь в голосуванні до ВР (69%). Більше всього голосів Блоку Тимошенко під час опитування віддали б жителі Закарпаття і Буковини.

НСНУ і "Народній самообороні" готові довіритися 21% респондентів (17%+4%), при цьому "нашоукраїнців" підтримують здебільшого галичани, а "самооборонців" - волиняни. За ВО "Свободу" і Партію регіонів проголосували б по 6% ("свободовців" підтримують переважно люди з Галичини і Волині).

Коментуючи результати дослідження, Олексій Антипович відзначив, що рейтинг "Нашої України" почав обережно вирівнюватися.

А ось прихильники Юлії Тимошенко розгубилися і шукають, за кого проголосувати. Проте жовтневі події в парламенті, на думку Олексія Антиповича, можуть змінити результати нинішньої соціології, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг "Нашої України" в західних областях почав вирівнюватися. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі