четвер, 20 березня 2008 12:03

"Регіони" звинуватили Ющенка і Тимошенко у зриві домовленостей

"Регіони" звинуватили Ющенка і Тимошенко у зриві домовленостей
Партія регіонів звинувачує керівництво держави в порушенні домовленостей щодо вступу України до НАТО після референдуму, що було умовою розблокування роботи парламенту.

Про це з трибуни заявила депутат Ганна Герман.

За її словами, другий лист керівників держави про приєднання до НАТО свідчить про те, що "керівники держави свідомо ідуть на загострення внутрішньополітичної ситуації в Україні".

"Вони порушують домовленості досягнуті у стіна Верховної Ради. Ви знаєте, що в результаті компромісу було узгоджено, що рішення про вступ України до НАТО може відбуватися лише за наслідками всенародного референдуму, і це розповсюджується і на ПДЧ", - заявила Герман.

Крім того, вона відзначила, що лист, підписаний Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко,  містить "завідомо неправдиву інформацію, що нібито найбільша опозиційна фракція у парламенті за вступ України до НАТО".

"Така інформація дезінформує країни-члени альянсу стосовно наявності в Україні внутрішньо політичного консенсусу", - наголосила депутат.

Партія регіонів заявляє, що такі дії ведуть до чергової дестабілізації роботи парламенту. Відновлена з такими труднощами вона опиняється під загрозою зриву", - заявила Герман.

"Якщо президент і прем"єр не бажають дослухатися до вимог опозиції, то наш народ примусить їх дослухатися до вимог народу", - попередила вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинуватили Ющенка і Тимошенко у зриві домовленостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі