середа, 19 березня 2008 15:04

Регіони знову блокуватимуть Раду?

Регіони знову блокуватимуть Раду?
Партія регіонів готова в четвер заблокувати трибуну ВР, якщо до порядку денного не буде включене питання про заслуховування Генеральної прокуратури і СБУ по інциденту в Харкові. Про це в середу журналістам сказав лідер Партії регіонів Віктор Янукович

При цьому Янукович попередив, що Партія регіонів не тільки буде блокувати парламентську трибуну, але й може вдатися до публічних акцій. "І піднімемо регіони", - відзначив він.

Крім того, у середу Партія регіонів очікує реакції президента Віктора Ющенка, РНБО і Генпрокуратури на події в Харкові.

Раніше Партія регіонів повідомляла, що хоче заслухати інформацію про інцидент, що відбувся в Харкові. Мова йшла про захоплення Харківської міськради, а також про наїзд на мера МихайлаДобкіна і на депутата ДмитраСвяташа.

Однак голосування по цьому питанню була нерезультативним: ініціатива про запрошення ГПУ і СБУ в парламент була підтримана тільки 224 депутатами.

Перед цим народні депутати від Партії регіонів Інна Богословська, ДмитроШенцев, Святаш і ВолодимирСівкович подали на реєстрацію проект постанови "Про створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів системного порушення Конституції України і законів України управлінням Служби безпеки України в Харківській області, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Регіони знову блокуватимуть Раду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі