понеділок, 17 вересня 2007 15:25

"Регіони" зібрали 3 млн. підписів за проведення референдуму

17 вересня до Центрального виборчого штабу Партії регіонів з усіх регіонів України надійшли підписи громадян на підтримку ініційованого ПР всенародного референдуму, зібрані станом на ранок 17 вересня. Після їх ретельного обрахування та перевірки було підтверджено, що загальна кількість підписів упритул наблизилася до трьох мільйонів. 

Організатори прийняли рішення, аби три мільйони перший підпис було поставлено саме там, де і була вперше оприлюднена ініціатива Партії регіонів – на Майдані Незалежності.

У мітингу приуроченому до цієї події взяли участь народні депутати, члени парламентської фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко, Михайло Чечетов та Вадим Колесніченко.

Виступаючи на мітингу, Мірошниченко відзначив, що "цей референдум - не лише воля Партії регіонів. Це референдум, який став наслідком наших численних зустрічей з громадянами України. Адже на зустрічах нам ставлять питання, чи матимемо ми можливість у майбутньому, аби кожен громадянин міг спілкуватися у своїй рідній державі своєю рідною мовою", повідомиляє прес-служба Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" зібрали 3 млн. підписів за проведення референдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі