четвер, 08 листопада 2007 10:35

"Регіони" за коаліцію у форматі ПР-БЮТ-НУНС

"Регіони" за коаліцію у форматі ПР-БЮТ-НУНС
Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Вечерко (N76 у списку) виступає за створення коаліції його політичної сили й блоків Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона".

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "День".

"...я вважаю, що ці три партії повинні об"єднатися, і практично всі представники нашої партії дотримуються аналогічної думки", - сказав він.

Вечерко зазначає, що підтримує в цьому випадку ідеї Президента Віктора Ющенка й прем"єр-міністра Віктора Януковича.

"Тому я згодний з Віктором Федоровичем Януковичем і з Віктором Андрійовичем Ющенком, що "Нашій Україні" і Блоку Юлії Тимошенко потрібно прислухатися до Партії регіонів, сісти за круглий стіл і подивитися, що ми спільно можемо зробити у форматі широкої коаліції?" - сказав він.

Кандидат у депутати вважає, що ці політичні сили не повинні сперечатися між собою за одержання певних посад у владі, а повинні боротися за економічний і соціальний розвиток країни.

"Більше того, з "Нашою Україною" у нас багато спільного, так само як і з Блоком Юлії Тимошенко. Просто деяким політикам треба це визнати, скинути, як говориться, маски, сісти за стіл переговорів і думати, що ми всі спільно можемо зробити для України й українців", - зазначає Вечерко.

Він вважає, що формат коаліції БЮТ-НУНС не зможе вирішити всіх проблем, які існують у країні.

Прем"єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає передчасним вести переговори про створення коаліції, перш ніж оголошено остаточні результати виборів Верховної Ради.

Янукович наполягає на участі Партії регіонів у формуванні коаліції у Верховній Раді.

15 жовтня Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" домовилися створити коаліцію у Верховній Раді 6-го скликання.

Ці політичні сили виключають створення коаліції із ПР.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" за коаліцію у форматі ПР-БЮТ-НУНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі