понеділок, 08 грудня 2008 17:33

"Регіони" вважають, що Ющенко розпустить Раду найближчим часом

Партія регіонів не виключає, що Президент України Віктор Ющенко використає своє конституційне право розпустити парламент, якщо найближчим часом його робота не буде налагоджена. Про це заявив сьогодні журналістам перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Коментуючи сьогоднішню заяву Ющенка про те, що указ про розпуск парламенту не скасовано, а призупинено, нардеп зазначив, що йому незрозуміло, чому в такому випадку глава держави призупинив дію свого указу. За словами Єфремова, якби цього не відбулось, в країні вже сьогодні був би дієздатний парламент, і йшла б робота з формування нового уряду.

На думку Єфремова, непрацюючий парламент сьогодні вигідний як Президенту, так і прем"єр-міністру. Він додав, що Партія регіонів продовжує вести переговори з усіма політичними силами про створення більшості. Водночас нардеп підкреслив, що конкретних домовленостей поки не досягнуто, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вважають, що Ющенко розпустить Раду найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі