вівторок, 30 вересня 2008 14:00

"Регіони" впевнені, що Яценюк не підпише закон про імпічмент Ющенку

Народний депутат з ПР Василь Кисельов вважає, що Президент України Віктор Ющенко не допустить одночасного проведення дострокових парламентських і президентських виборів. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"У законодавстві є ряд колізій, які неможливо усунути, враховуючи, що Яценюк тут (у ВРУ) нічого не підписує. Адже лише голова ВРУ має право підпису законів, прийнятих парламентом. Тому ми приречені", – пояснив нардеп.

За його словами, сьогодні не можна почати процедуру імпічменту, тому що прийнятий закон про тимчасові слідчі комісії ветований. Парламентарій пояснив, що без цього закону процедура імпічменту не почнеться. "Цей закон нікому підписати", – додав Кисельов.

Він також звернув увагу на те, що БЮТ не підтримала пропозицію ПР про зміну голови ВРУ.

У цілому, нардеп упевнений, що пропозиція КПУ про початок процедури імпічменту Ющенку "буде не більше, ніж ініціатива". "Вона свого подальшого продовження не знайде", - підсумував Кисельов, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" впевнені, що Яценюк не підпише закон про імпічмент Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі