пʼятниця, 21 березня 2008 11:49

"Регіони" вимагають відставки Луценка

"Регіони" вимагають відставки Луценка
Партія регіонів заблокувала трибуну парламенту, вимагаючи виведення українських миротворців з Косова та відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Голова Верховної Ради спробував заспокоїти регіоналів, нагадавши їм, що в п"ятницю це питання розглядатиме РНБО, і після цього це питання може розглянути парламент.

"Я можу порушити це питання на РНБО. Після цього будемо відповідним чином зустрічатися і ухвалювати подальші рішення. Така вимога закону. Закон України про участь в миротворчих операціях – це закон, а не постанова. Плюс РНБО є органом, який ухвалює рішення. Я доведу до РНБО позицію однієї і іншої частини парламенту, а потім будемо дискутувати", - запропонував Яценюк.

У відповідь, регіонами продовжували блокувати трибуну.

Регіонал Олександр Єфремов заявив, що треба розглядати постанову.

"Зважаючи на те, що озвучена тут учора заява міністра внутрішніх справ була неправдива з багатьох питань, то рада партії ставить ще й питання про перебування Луценка на цій посаді", - заявив депутат, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вимагають відставки Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі