четвер, 25 вересня 2008 10:31

Регіони очікують на коаліцію БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина

До моменту офіційного оголошення про створення нової коаліції з НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина Партія регіонів продовжуватиме переговорний процес з усіма фракціями про створення нової більшості. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив нардеп із ПР Юрій Мірошниченко.

"Власне кажучи, ми до моменту формування і офіційного оголошення нової коаліції не виходитимемо із переговорного процесу", - зокрема, сказав він.

Мірошниченко зазначив, що у будь-якому разі наявність коаліції і продовження роботи парламенту нинішнього скликання - це краще, ніж дострокові вибори.

За його словами, учорашній офіційний початок переговорів БЮТ, НУ-НС і БЛ дають підстави очікувати, що коаліцію буде створено саме у цьому форматі. "Але не можна говорити, що це факт, який уже відбувся, тому що дуже багато емоцій суб"єктивного характеру. Я не думаю, що ця коаліція буде стійкою, оскільки залишаються головні розбіжності, які є між Президентом і прем"єр-міністром, а саме - їхня конкуренція на президентських виборах. Можливо, вони будуть зняті у ході переговорів, тоді градус напруженості знизиться", - підкреслив парламентарій, передає ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Регіони очікують на коаліцію БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі