Ексклюзиви
понеділок, 10 листопада 2008 18:58

"Регіони" мріють побачити Януковича в кріслі Тимошенко

Депутат-регіонал Юрій Бойко вважає, що ініціатива спікера Арсенія Яценюка про угоду між президентом Ющенком, Кабінетом Міністрів і фракціями Ради про тимчасову взаємодію підтверджує необхідність створення коаліції всіх фракцій.

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба депутата.

"Як бачимо, наш заклик не залишився непоміченим, у тому числі й головою Верховної Ради, а також другою за величиною у Верховній Раді фракцією Блоку Тимошенко", - сказав він.

Водночас депутат вважає за необхідне вже сьогодні конкретизувати позиції політичних сил з цього питання.

"На жаль, на рівні декларацій усі без винятку політичні сили України проявляють конструктивізм і державницьке мислення. Однак як тільки справа доходить до конкретики, більшість ідей виявляються загубленими з різних, в основному абсолютно суб"єктивних причин", - зазначив він.

З його слів, ПР готова вже сьогодні назвати конкретні вимоги до діяльності широкої коаліції у будь-якій її конфігурації.

"Безумовно, головне питання - це питання відповідальності. Партія регіонів як найбільша парламентська сила готова взяти на себе відповідальність щодо виведення країни із кризи.

Однак при цьому ми повинні одержати реальні важелі для реалізації наших напрацювань у цьому напрямку", - говорить він.

Бойко зазначає, що в першу чергу мова йде про формування Кабінету Міністрів на чолі з лідером ПР Віктором Януковичем, але при цьому підкреслює, що посадові крісла - не головне для його політсили.

Як відомо, Яценюк виступає за угоду між Ющенком, Кабміном і фракціями Ради про тимчасову взаємодію у зв"язку з відсутністю в парламенті коаліції.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" мріють побачити Януковича в кріслі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути