пʼятниця, 04 квітня 2014 15:03

"Регіони" хочуть президента "Допу", бо він гарний господар

"Регіони" хочуть президента "Допу", бо він гарний господар
Михайло Добкін. Фото: mignews.com.ua

Партія регіонів обрала у кандидати на посаду президента України Михайла Добкіна, бо він гарний господарник і зможе об'єднати електорат на заході і сході України.

Таке газеті  "День" сказав нардеп, секретар Президії Політради "Партії Регіонів" Борис Колесніков.

"Добкін пройшов всі етапи становлення регіонального розвитку лідера. Спочатку він був успішним мером другого за величиною міста в Україні - Харкова. Це досить непросте місто: у ньому багато промислових підприємств, які серйозно постраждали від краху військово-промислового комплексу в 1991 році. Потім він очолив Харківську область. У нього хороший послужний список. Він реально працював господарником і знає не на словах, а на ділі основні проблеми економіки, чим живе місцеве самоврядування, і знає, як об'єднувати абсолютно різних людей (молодь, студентів, городян, селян). Регіоналам близька по духу реальна робота. Це і є дух Партії регіонів", - запевнив Колесніков.

Нардеп переконаний, що Добкін зможе об'єднати електорат на заході і сході України.

"Особисто для мене таким переконанням служить його великий досвід роботи в місті та області. Ми не допустимо ніякого сепаратизму. Партія регіонів була, є і буде проукраїнською. Ми відстоюватимемо цілісну унітарну республіку з великим ступенем децентралізації влади. Це і врятує нашу країну. Сьогодні існують протиріччя: надмірний вплив центру на всі процеси в країні, які й призвели до ситуації з попереднім президентом Януковичем. Необмежена влада - це крок до вождізму. Тому сьогодні потрібно позбутися вождизму шляхом децентралізації центральної влади, залишаючи бюджетні потоки на місцях. Це італійська модель розвитку, коли прем'єр- міністр просить гроші у областей, а не області у нього. І взагалі всі федеративні заяви, в тому числі і мої 10 років тому в Сєвєродонецьку, насправді народжуються через бажання захистити інтереси кожного регіону. Все інше - це емоції", - вважає політик.

Нагадаємо, що під час протистояння на Майдані Добкін неодноразово заявляв, що з протестувальниками вже не можна домовлятися, їх потрібно фізично знищити. "Домовлятися з ними марно. Їх потрібно роззброїти, а тих, хто чинитиме опір і вбиватиме людей, фізично знищити".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" хочуть президента "Допу", бо він гарний господар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі