понеділок, 14 квітня 2014 18:38

"Регіонали" заявляють, що в Донецьку на з'їзді відстоюватимуть єдину Україну

"Регіонали" заявляють, що в Донецьку на з'їзді відстоюватимуть єдину Україну
Фото: ru.tsn.ua

Член парламентської фракції Партії регіонів, секретар президії політради партії Борис Колесніков упевнений, що з'їзд депутатів усіх рівнів від Партії регіонів у Донецькій області виступить з єдиною позицією на підтримку унітарності країни.

"Буде консолідована позиція обласної Партії регіонів і всіх: обласного, районних, сільських рад про те, що партія виступає за унітарну країну однозначно, але просить Київ негайно вживати заходів щодо децентралізації влади та щодо бюджетної автономії", - сказав Колесніков журналістам у понеділок у Києві.

Партія регіонів має намір провести 16 квітня надзвичайний з'їзд депутатів всіх рівнів Донецької області у зв'язку з останніми подіями в регіоні.

"Обрані прямим голосуванням жителями Донецької області депутати сільських, селищних, міських, районних, обласної ради та Верховної Ради України мають легітимні повноваження представляти територіальні громади Донецької області та є єдиними повноправними виразниками думки жителів Донеччини", - повідомила прес -служба Донецької обласної організації Партії регіонів в понеділок, 14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" заявляють, що в Донецьку на з'їзді відстоюватимуть єдину Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі