четвер, 10 квітня 2014 10:14

"Регіонали" вносять законопроект про амністію сепаратистів за вказівкою Кремля" - Павловський

"Регіонали" вносять законопроект про амністію сепаратистів за вказівкою Кремля" - Павловський
Фото: www.dw.de

Нардеп від "Батьківщини" Андрій Павловський вважає, що його фракція не проголосує за законопроект "регіоналів" про амністію сепаратистів. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я взагалі ставлюся негативно до такої ініціативи. Бо одна справа, коли люди боролися за свої права. Виходили на вулиці з ідеологічних міркувань, інша - коли за гроші піднімають прапори іноземних держав.Такі діячі фактично виступають агентами інших країн. Вони захоплюють адміністративні приміщення, причому роблять це зі зброєю в руках. За міжнародним та українським законодавством це трактується як тероризм. А його пробачати не можна", - зауважив Павловський

За його словами, "регіонали" вносять такий законопроект за вказівкою Кремля.

"Останнім часом той же Єфремов транслює вимоги, які перед тим озвучував Лавров, а ще раніше Путін. Говорить про федералізацію, другу державну мову. Партія регіонів працює на Москву. Виступають агентами впливу іншої держави в Україні", - наголосив політик.

Він впевнений, що такою ініціативою "регіонали" намагаються підтримати сепаратистів, які захопили приміщення на сході України.

"Так показують, що їм буде подачка. Аби вони й надалі там сиділи. Тим більше, що "регіонал" Ландик напряму сказав, що за подіями в Луганську стоїть Єфремов, а в Донецьку — Ахметов. Оце вони й є головними підбурювачами. Тому що хочуть залишатися в регіонах головними князьками", - пояснив  Павловський.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вносять законопроект про амністію сепаратистів за вказівкою Кремля" - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі