вівторок, 18 вересня 2012 12:40

"Регіонали" обіцяють, що новий бюджет не скасує існуючі соціальні гарантії

"Регіонали" обіцяють, що новий бюджет не скасує існуючі соціальні гарантії
Олександр Єфремов каже, що опозиція зарано почала бити на сполох. Фото: donbass.ua

Державний бюджет на наступний рік буде розглянутий у Верховній Раді тоді, коли його поверне Уряд.

Про це на брифінгу у Верховній раді сказав керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, якщо це відбудеться до парламетських виборів, то депутати будуть його розглядати. Єфремов запевнив, що парламент може внести зміни до календарного плану своєї роботи, аби розглянути проект бюджету, якщо його подасть уряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів хто фінансуватиме земельний банк

"Зараз розглядати бюджет - це багато популізму та речей, які не будуть відповідати реальному положенню справ у державі. Ми тільки отримали цей документ, ще не встигли з ним ознайомитись, а люди, які його не прочитали, почали кричати, що бюджет не такий, як потрібен. Вони подають неправильну та неправдиву інформацію нашим людям", - зазначив "регіонал".

Єфремов зауважив, що у бюджеті на наступний рік будут дотримані всі соціальні виплати та гарантії, які існують у нинішньому бюджеті. Говорячи про курс долара на наступний рік, депутат пояснив, що він буде залежати від ситуації у Європі та Сполучений Штатах Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" обіцяють, що новий бюджет не скасує існуючі соціальні гарантії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі