пʼятниця, 24 вересня 2010 16:10

"Регіонали" не проти прапорів СС "Галичини" заради мерства

"Регіонали" не проти прапорів СС "Галичини" заради мерства

Керівництво фракції Партії регіонів не впливає на передвиборчу риторику своїх партійців у різних регіонах України, що приймають участь у місцевих виборах.

Таким чином перший заступник фракції ПР Михайло Чечетов прокоментував кореспонденту Gazeta.ua бажання нардепа Петра Писарчука відправити у відставку міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

"Писарчук балотується в місцеві органи влади, тому він намагається синхронізувати свою позицію з сподіваннями людей, які будуть голосувати. Це його особиста позиція, - пояснив Чечетов. - А сподівання там такі, що якщо повісити прапори ОУН-УПА та СС "Галичина" і сказати: "Ось це прапори хороші", то нормально".

Чечетов обіцяє, що Партія регіонів не буде перешкоджати вільному вибору форм і методів передвиборної агітації Писарчука.

"Це чисто боротьба за електорат на своїй території. Ми не втручаємося", - підкреслив він.

За словами Чечетова, відставка Табачника при цьому партією "навіть не обговорюється".

"Репутація Табачника дуже висока, авторитет у нього колосальний. Його дуже поважають на Сході, на Півдні України. Авторитет його дуже високий серед інтелектуальної еліти, виключно інтелігентна, культурна і тактовна людина", - вважає нардеп.

Депутат від Партії регіонів Петро Писарчук буде ініціювати перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника з посади міністра освіти.

Писарчук є одним із основних претендентів на посаду мера Львова. Чергові місцеві вибори відбудуться в Україні 31 жовтня 2010 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не проти прапорів СС "Галичини" заради мерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі