Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2014 08:55

"Регіонали" назвали український народ "фашистами" і закликали Пшонку заводити кримінал

"Регіонали" назвали український народ "фашистами" і закликали Пшонку заводити кримінал
Фото: obozrevatel.com

У Партії регіонів закликають Генерального прокурора України покарати тих, хто організував в Україні народні ради.

Про це йдеться у заяві партії, яка опублікована на сайті "регіоналів" в понеділок.

"Спроби лідерів опозиції А. Яценюка, В. Кличка і О. Тягнибока відхреститися від дій власних прихильників, від силових захоплень органів державної влади на місцях є незграбними спробами ухилитися від політичної, моральної та кримінальної відповідальності за скоєне...

Народна рада, яку вони очолили 22 січня, направляє прямі директиви на місця про захоплення влади самозваними радами і комітетами з передачею їм всіх владних повноважень.

Політичні терористи, екстремісти всіх мастей, захопивши будівлі державних адміністрацій, своїми першими рішеннями визначили заборону діяльності та символік Комуністичної партії України і ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на своїх територіях. І в основі цих антиконституційних рішень на повний зріст проявила себе їх неонацистська сутність, яка так ретельно приховувалася за демократичною риторикою і дотриманням прав людини. Це вже було в Німеччині в 1933 році. Про це ж наполегливо попереджала ПАРТІЯ РЕГІОНІВ після подій 9 Травня 2011 року в місті Львові", - йдеться в заяві.

Також "регіонали" закликають боротися з "політичними екстремістами".

"ПАРТІЯ РЕГІОНІВ звертається до всіх розсудливих людей, до всіх політичних і громадських організацій із закликом дати рішучу відсіч політичним екстремістам! Проявити свою громадянську позицію, стати на захист конституційного ладу! ЗУПИНИМО ДЕРЖАВНИЙ ПЕРЕВОРОТ! ФАШИЗМ В УКРАЇНІ НЕ ПРОЙДЕ!

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ звертається до Генерального Прокурора України невідкладно провести розслідування антиконституційних дій так званих народних рад, дати правову оцінку та притягнути винних до відповідальності згідно з законодавством України", - заявляють в ПР.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" назвали український народ "фашистами" і закликали Пшонку заводити кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути