середа, 10 липня 2013 11:50

"Регіонали" на дні народження Януковича пили українське шампанське і закусували бутербродами з ковбасою

"Регіонали" на дні народження Януковича пили українське шампанське і закусували бутербродами з ковбасою
Фото: ukrnews.biz

Майже вся фракція Партії регіонів вчора вітала із днем народження президента Віктора Януковича. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Михайло Чечетов.

"Ми замовили чартер з Києва. Оплатили його з партійної каси. Було 104 депутата. Приїхали у Форос на "Зорю". Там приєдналося ще близько 90 чоловік. Загалом була майже 200 чоловік. Не приїхали ті, хто хворіє чи проходить реабілітацію після операції. Ми побули півгодини та полетіли назад", - зазначив він.

За словами депутата, "регіонали" подарували Януковичу букет троянд та Біблію. "Таким було рішення фракції. Рік пов'язаний із православ'ям. Наші спеціалісти придивилися таку книгу і купили. Це зроблено за рахунок наших партійних внесків", - повідомив Чечетов.

"Кожен потиснув президенту руку, сказав теплі слова. Бажали здоров'я, успіхів на державній ниві, аби він і надалі до 2020 року був на "капітанському місточку" і міцно тримав штурвал державного корабля. А ми, єдина команда, зробимо усе, аби так було. Теплота, душевність, сердечність, щирість поздоровлень вчора зашкалювали. Віктор Федорович виглядав чудово. Був у світлій сорочці з коротким рукавом та штанях. А більшість депутатів - у піджаках, сорочках, без краваток. Не знаю, чи була (на святкуванні -  Gazeta.ua) дружина. Він нас сам зустрічав. Це була офіційна частина. Але, скоріш за все, ввечері було свято у сімейному колі", - зауважив політик.

"Регіонал" також розказав, що на святі депутати випили по келиху українського шампанського. "Було ще вино, соки, вода. Горілку не бачив. У закусках не було розкоші - бутерброди із сиром, ковбасою, шинкою та фрукти", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" на дні народження Януковича пили українське шампанське і закусували бутербродами з ковбасою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі