середа, 30 липня 2008 13:16

Регіонали кажуть, що не дружать з Медведчуком

Депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко наголошує на тому, що його партія готувала проект конституції без допомоги екс-глави адміністрації Кучми Віктора Медведчука.

Так він прокоментував заяви про причетність Медведчука до підготовки Партією регіонів змін до Конституції України, повідомляє прес-служба партії.

"Я абсолютно відповідально заявляю, що проект змін до Конституції Партія регіонів готувала самостійно і ніхто з інших політиків, в т.ч. і Віктор Медведчук не мають ніякого відношення до тексту змін, презентованого Партією регіонів", - заявив він.

"Я особисто брав участь у цій роботі, тому можу запевнити, що Партія регіонів готувала свій проект змін до Конституції без залучення фахівців ззовні, оскільки має достатню кількість висококваліфікованих спеціалістів в галузі конституційного права", - додав він.

Водночас він не виключив, що Медведчук "надавав і надає консультації БЮТ в процесі підготовки їхніх пропозицій щодо змін до Конституції".

"Такий висновок можна зробити з тих заяв і припущень, які роблять деякі експерти. Намагання приховати таку співпрацю Віктора Медведчука та Юлії Тимошенко шляхом запускання в медіа-простір "інформаційної качки" щодо співпраці Медведчука з Партією регіонів є досить поширеною практикою діяльності політиків з БЮТ", - наголосив він.

"В народі говорять: "на злодієві і шапка горить". Взагалі, принцип перекладання з хворої голови на здорову – характерна ознака діяльності політиків помаранчевого табору", - додав Мірошниченко.

Водночас він підкреслив, що визнає Медведчука "одним з найкваліфікованіших юристів в Україні".

"Але не можу стверджувати, що він погодився би на таку співпрацю, враховуючи величезну кількість бруду, образ і звинувачень, які пролунали з вуст Юлії Володимирівни на його адресу", - додав Мірошниченко.

Раніше Шуфрич заявив, що Медведчук "працює з Партією регіонів, консультує, тому що це рівна для нього політична сила". Шуфрич також не виключив, що й надалі триватимуть процеси влиття СДПУ(о) у Партію регіонів.

Водночас представниця Партії регіонів Ганна Герман спростувала таку співпрацю та злиття, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали кажуть, що не дружать з Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі