понеділок, 19 жовтня 2009 11:17

"Регіонали" хочуть завтра поговорити про педофілів з "Артеку"

"Регіонали" хочуть завтра поговорити про педофілів з "Артеку"
Партія регіонів вимагає завтра після розгляду законопроекту про підвищення соціальних стандартів, розглянути ситуацію навколо скандалу в "Артеку".

Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Після розгляду законопроекту про підвищення соціальних стандартів, МВС Генпрокуратура і уповноважений з прав людини мають прозвітувати по цьому питанню" - наводить слова "регіонала" кореспондент Gazeta.ua.

13 жовтня народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив про факти розбещення неповнолітніх в "Артеку".

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко 14 жовтня заявляв, що ще в квітні цього року у справі про розбещення двох неповнолітніх дітей, які відпочивали в "Артеку" , висунуто звинувачення і затримано батька цих дітей, а троє працівників дитячого центру проходять у справі як свідки.

За словами Луценка, встановлено, що батько цих дітей, який працював журналістом, розлучився з дружиною, проте вона іноді дозволяла йому брати їх з собою на відпочинок, зокрема до "Артеку" . Як зазначив Луценко, постраждалі діти свого часу були усиновлені подружжям.

Також встановлено, що постраждалих дітей, які перебували в "Артеку" , вивозили на приватну квартиру, де батько та інші, не встановлені поки що особи, здійснювали з ними дії, які кваліфікуються як розбещення.

У свою чергу, генеральний директор МДЦ "Артек" Новожилов 15 жовтня категорично заявив про неприпустимість пов"язування території центру та його співробітників до фактів насильства над дітьми, і наголосив, що його співробітники захищатимуть свою честь і гідність у суді.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть завтра поговорити про педофілів з "Артеку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі