середа, 12 грудня 2012 18:11

"Регіонали" хочуть обрати Азарова вночі - Кириленко

"Регіонали" хочуть обрати Азарова вночі - Кириленко
В'ячеслав Кириленко Фото: volyn.rivne.com

Голосування за продовження роботи парламенту до завершення розгляду питань порядку денного є незаконним. Про це в інтерв'ю журналістам у кулуарах ВР сказав член "Батьківщини" В'ячеслав Кириленко.

"Тому що проголосували дві картки Табалових, яких в залі немає. Це значить, що за них голосували "регіонали". Зараз наші представники на нараді голів фракцій піднімають це питання", - зазначив Кириленко.

Депутат зізнався, що особисто не бачив, хто проголосував замість Андрія та Олександра Табалових.

"Бютівець" впевнений, що провладні фракції проголосували за продовження роботи ВР, аби призначити сьогодні прем'єром Миколу Азарова.

"Якщо все знову через коліно, то навіщо збиратися? Навіщо просуватися на закони та регламент? Нехай би самі собі збиралися і обирали Азарова чи ще когось", - додав політик.

Кириленко пояснив, що питання призначення прем'єра можна було вирішити і завтра після формування комітетів, але "регіонали" хочуть обрати Азарова вночі.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть обрати Азарова вночі - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі