вівторок, 15 липня 2008 11:58

"Регіонали" готові пробачити прогули тільки Ахметову

"Це дуже слушне нововведення, і наша фракція лише його вітатиме. Ми будемо дуже раді. Таке нововведення дасть можливість більш об"єктивно підходити до системи прийняття рішень", - так нардеп від Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала ідею Арсенія Яценюка обладнати робочі місця депутатів ВР сенсорними кнопками, що мають гарантувати особисте голосування в парламенті.

За словами регіоналки, запропонована спікером ідея про особисту присутність народного депутата на пленарному засіданні "унеможливить певні прикрі помилки під час голосування".

"Думаю, якби коаліція голосувала зараз згідно із цим нововведенням, були б дещо інші результати. Бо таке нововведення давало б чітку картину про склад коаліції чи опозиції у парламенті. Це поклало б край спекуляціям і маніпуляціям", - наголосила нардеп.

На запитання, як тоді бути депутатам, котрі мають вплив у тій чи іншій фракції, але не завжди ходять на сесії (як, наприклад, Ринат Ахметов), Ганна Герман сказала так: "Такі депутати будуть ходити на сесії. А що стосується Рината Ахметова, він дуже багато зробив для України, тому йому можна вибачити відсутність на тій чи іншій сесії". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" готові пробачити прогули тільки Ахметову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі