середа, 23 березня 2011 21:48

Регіонали докорили Тимошенко за "чартерну" поїздку до Європи

Регіонали докорили Тимошенко за "чартерну" поїздку до Європи

Народний депутат від фракції Партії регіонів Леонід Кожара сподівається, що європейські політики звернуть увагу на те, що екс-прем'єр України, лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко прибула до Брюсселя на саміт Європейської народної партії (ЄНП) чартерним рейсом.

"Вартість чартерного перельоту 6-7 пасажирів за маршрутом Київ-Брюссель з дводенною стоянкою буде коштувати близько 20 тис. євро. Сподіваюся, європейські політики на саміті ЄНП поставлять Тимошенко питання: звідки такі гроші?", - цитує Кожару його прес-служба.

Політик нагадав, що нещодавно Україну відвідав керівник групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів у Європейському парламенті Мартін Шульц, який прилетів звичайним рейсом.

"У кризовий час взагалі стало правилом гарного тону - літати звичайними рейсами. Тому нехай європейські колеги Тимошенко подивляться, наскільки "по-європейськи" веде себе сама Юлія Володимирівна", - зазначив народний депутат.

Кожара переконаний в тому, що лідери європейських народників, такі як керівник Європарламенту Єжи Бузек або лідер Європейської народної партії Вільфред Мартенс, не літають чартерними рейсами.

У свою чергу прес-служба Батьківщини повідомила, що чартерний переліт Тимошенко до Брюсселя оплачений партією.

"Рішення скористатися чартерним рейсом мотивоване тим, що графік Юлії Тимошенко зараз абсолютно залежний від погоди в Генеральній прокуратурі", - сказано в повідомленні.

"Тому очевидною була необхідність мати люфт часу для вильоту, забезпечити який прив'язкою до звичайного рейсу було б неможливо", - пояснює прес-служба.

Як повідомлялося, сьогодні Тимошенко вилетіла до Брюсселя для участі в саміті Європейської народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали докорили Тимошенко за "чартерну" поїздку до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі