середа, 13 березня 2013 11:43

"Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка

"Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка
Фото: obozrevatel.com

Партія регіонів не сприймає вимогу опозиції щодо розблокування парламенту тільки задля розгляду питання про проведення виборів в Києві. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Олександр Стоян.

"Вони, з одного боку, наївні діти, граються в ігри, з другого — багато чого хочуть. То кажуть: ми можемо розблокувати, аби президент виступив, тепер — вибори в Києві. Хто вони такі, аби нам диктувати, що робити? Ціни собі не можуть скласти. Хай трохи потерплять. Ми не будемо виконувати чиїсь забаганки. Не опозиція, а ми будемо вирішувати. Нікуди вони не дінуться — розблокують і будемо працювати", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві націоналісти вшанували пам'ять засновниці КУН Ярослави Стецько

За словами депутата, на наступному тижні опозиція здасться. "Верховна Рада буде розблокована не через вибори в Києві, а тому що треба приймати закони. От вони три тижня гралися, виступали за те, аби кожен голосував сам за себе. І до чого прийшли? Нічого не вирішили. От спочатку одні заявили про себе — в перший же день "Свобода" побила своїх колег, потім спиляла паркан. УДАР вирішив, що і їх треба показатися — заблокували, постояли в залі. Соромно було за Віталія Кличка, який має міжнародний імідж, а так своїх тримав. Тепер "Батьківщина" взялася блокувати. Ще щось придумають. Вони не налаштовані на співпрацю, не вміють працювати. Парламент — це важка робота. Тут пишуть і приймають законопроекти", - зазначив Стоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вимагає звіту силовиків про події в Гостиному дворі для розблокування ВР

Політик запевнив, що Партія регіонів не піде на дострокові парламентські вибори. "По-перше, це колосальні витрати. По-друге, якщо йти на вибори, то що, нам з другої планети когось пришлють? Будуть ті самі люди. Хіба що плюс десять у нас чи у них. Це нічого не вирішить", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі