пʼятниця, 23 листопада 2012 11:44

"Регіонал" порадив опозиції почитати Конституцію і не займатися абсурдними піар-кампаніями

"Регіонал" порадив опозиції почитати Конституцію і не займатися абсурдними піар-кампаніями
Володимир Олійник про ідеї опозиції: "Це від лукавого". Фото: www.radiosvoboda.org

Опозиції варто почитати Конституцію і не займатися постійно піар-кампаніями.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи ініціативу партії ВО "Батьківщина" провести всеукраїнський референдум з приводу звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Нехай читають Конституцію. А в Конституції є обмеження, де написано, що на референдум питання щодо амністії та податків не виносяться. На референдумі все може бути, та спробуйте винести на нього податки, то хто ж його підтримує. А тут — це ж індивідуальний акт", - наголосив він.

"Регіонал" переконаний, що подібні заяви опозиції — це усього лише піар-кампанія.

"Давайте тоді і по іншим людям питання винесемо на референдум. Поставимо людей в рівні умови. Тобто, це піар — кампанія. Було голодування, були інші речі, тепер креативом беруть, типу "давайте втягнемо народ у порожнє витрачання часу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович сприймає поняття "свобода" як власну загрозу - Тимошенко

Пам'ятаєте чим закінчилося зібрання підписів щодо подання Яценюка по президенту? І де вони зараз? Чи вони кудись ідуть далі, чи в Євросоюз, чи в Євросуд? Ні. Бо це абсурд. Це просто постійне втягування людей. Та людям це вже набридло", - переконаний парламентар.

Олійник підкреслив, що якщо винести це питання на референдум, то таким чином і інші громадяни захочуть вирішити свої індивідуальні питання.

"Тому, якщо ми закладемо норму, що на референдумі можна вирішувати такі питання, які носять не загальний характер, а індивідуальний, тоді кожен громадянин матиме право сказати: і нас включіть у цей список. А хто ж відмовить? На якій підставі?, - підкреслив він. - Дуже велика частина тих, хто осуджений, переконані, що вони не винні, що вони не чинили злочинів. І тоді виникає питання: а чому їм не вірити?".

"Регіонал" додав: "Тим паче, наскільки я пам'ятаю, Юлія Тимошенко просила нічого для неї не робити, а тільки для держави. Так виконуйте її накази. Це все від лукового".

Як повідомлялося раніше, опозиція ініціюватиме  Всеукраїнський референдум з питання  скасування статті 365 Кримінального кодексу України, за якою засуджено екс-прем'р-міністра, лідера партії "ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" порадив опозиції почитати Конституцію і не займатися абсурдними піар-кампаніями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі