четвер, 06 грудня 2012 23:30

"Регіонал" не в захваті від бюджету, тому переконаний, що його перероблять в новій Раді

"Регіонал" не в захваті від бюджету, тому переконаний, що його перероблять в новій Раді
Фото: sq.com.ua

"Регіонал" Дмитро Святаш не в захваті від Держбюджету на наступний рік, який сьогодні ухвалив він і його однопартійці, але вони це зробили аби "не гальмувати бюджетний процес".

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

Говорячи про те, що зросли витрати на забезпечення чиновників не лише Верховної  Ради, Кабінету міністрів, Адміністрації Президента, він сказав: "Я погоджуюсь, що такі речі не припустимі. Я розкажу, яз яких міркувань я проголосував за цей бюджет, хоча бажання голосувати за нього я не мав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замість "кінця світу" буде новий парламент" - Литвин

Він не викликає в мене захоплення, я переконаний, що наступна Верховна Рада його переробить, можливо навіть докорінно. Я голосував за цей бюджет, керуючись логікою "не гальмувати бюджетний процес".

"А те, що цей бюджет буде перероблений – в мене не має жодного сумніву. Я думаю, що треба скоротити видатки на ДУС, треба скоротити пільги чиновникам", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов переконаний, що призначення нового уряду не розтягнеться надовго

Він додав, що спільну відповідальність за цей бюджет несуть ті, хто проголосував за нього; президент, якщо він його підпише, а політик переконаний, що Янукович його підпише; чиновники, які працюють в уряді, які можуть повернутись до нового складу уряду.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" не в захваті від бюджету, тому переконаний, що його перероблять в новій Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі