понеділок, 19 серпня 2013 12:27

"Регіонал" Лук'янов у Київраді захищав від Іллєнка жінок і комунальне майно

"Регіонал" Лук'янов у Київраді захищав від Іллєнка жінок і комунальне майно
Владислав Лук'янов. Фото: uapages.com

Нардеп-"регіонал" Владислав Лук'янов у Київраді захищав комунальне майно та рятував жінок від хуліганів-"свободівців".

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

Раніше "свободівець" Олександр Аронець написав у Фейсбук про те, що саме Лукянов "керував протиправними діями міліції" під час сутичок у Київраді.

"Так, я був присутній у Київраді. Але насправді хулігани — це ті, хто прийшов зірвати засідання Київради. Я став цьому на перешкоді. Я і мої колеги не дозволили зірвати законне засідання Київради, яке було пов'язане із прийняттям низки соціальних питань. Ми перешкодили хуліганам здійснити їхні вчинки. Ситуація була зовсім протилежна — це ми зупиняли протиправні дії", - сказав він.

На запитання чи координував Лукянов дії "молодиків спортивної статури" та "Беркуту" він відповів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення Київради легітимні — експерт

"Ну як координував? Ми побачили, що хулігани повибивали шибки у Київраді і намагалися пролізти до середини. Я став на перешкоді. Я підтримав порядок, не дозволив хуліганами вибити більше шибок, зламати більше меблів та дверей. Я не дав їм зробити ще більший безлад", - розповів він.

На запитання чи бив він когось під час сутичок нардеп відповів:

"Може десь трохи зіштовхнулися. Але щоб когось бив — то ні. Сподіваюся, що ні Андрій Іллєнко, ні ті, хто був разом із ним, на мене не скаржаться. Якщо скаржаться, то я хотів би почути їхні чіткі звинувачення. Пан Іллєнко і ті, хто був із ним, провокували порушення порядку. Хуліганські вчинки робили саме ці особи. Вони повибивали шибки, зірвали раму, вдерлися до приміщень, де були жінки. Я допоміг жінкам покинути приміщення та став на перешкоді хуліганам. Вони ж ламали комунальне майно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк заявив, що депутати Київради прикриваються медиками і вчителями

"Регіонал" також додав: "Я ще не прийняв для себе рішення подавати до суду. Але не виключаю цього".

Нагадаємо, сьогодні відбулася позачергова сесія Київської міської ради. Вона тривала 10 хв. Під стінами з 9 год ранку почалися акції протесту: соцпрацівників та опозиціонерів. Правоохоронці не пускали на засідання народних депутатів від опозиційних фракцій.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Лук'янов у Київраді захищав від Іллєнка жінок і комунальне майно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі