неділя, 10 листопада 2019 13:49

Разумков склав повноваження

Разумков склав повноваження
Разумков йде з посади Верховної Ради

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков склав повноваження голови партії "Слуга народу". Це зробив на з'їзді партії, що відбувається сьогодні, 10 листопада у Києві.

Рішення про відставку з посади лідера партії підтримали учасники з'їзду, пише Інтерфакс-Україна

Дослівно: "Наступне, що нам треба буде зробити так, щоб сказати, що такого раніше (в Україні - ред.) не було - повторити результат президентських і парламентських виборів на місцевих виборах. Для цього потрібно створити структуру", - заявив у своєму виступі.

"У партії завжди було мало часу і ресурсів, і команда збільшувалася, з одного боку, швидко, а з іншого боку, не вистачало людей для вирішення завдань, які стояли", - додав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лави "слуг народу" спорожніли: Разумков розгнівався

Створення структури, каже, стане завданням для нового керівництва партії і вона "буде мати представництво на обласному рівні, регіональні команди у кожному районі, зможе забезпечити комунікацію з людьми".

За словами лідера фракції "Слуги народу" у Верховній Раді Давида Арахамії, партію очолить Олександр Корнієнко.

У Києві у неділю, 10 листопада, проходить з'їзд партії "Слуга народу". Депутати зібралися в конгресно-виставковому центрі "Парковий". Показали фото з місця події.

Зараз ви читаєте новину «Разумков склав повноваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі