понеділок, 12 квітня 2021 11:20

Раду більше кварцюватимуть. Планують позачергові засідання

Раду більше кварцюватимуть. Планують позачергові засідання
Депутати продовжать розглядати законопроєкт про землю. Фото: Сергій Ковальчук, iportal.rada.gov.ua

Верховна Рада цього тижня проведе позачергові засідання. Про це сказав спікер Дмитро Разумков на погоджувальній раді в понеділок.

"Цього тижня плануємо працювати у звичайному режимі. Звертаюся до всіх народних депутатів: будь ласка, використовуйте маски в стінах Верховної Ради.

Тому що трохи дивний вигляд, коли ми впроваджуємо закони про відповідальність за недотримання маскового режиму, а в стінах парламенту демонструємо правовий нігілізм до елементарних норм збереження власного здоров'я і здоров'я оточення", - сказав спікер.

"Нам треба буде проводити кварцювання. Тому перерву з дванадцятої ми трохи збільшимо на годину. Якщо в нас будуть позачергові засіданя, ми також маємо після пленарного засідання робити перерву.

Щодо позачергових засідань - є декілька звернень фракцій і груп. До апарату надійшли два примірники підписних листів. Можливо, навіть завтра відбудуться два позачергові засідання. Ініціатором була "За майбутнє" і "Слуга народу", - додав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "слуг народу" побільшало гривень "під матрацом". У банках - вдесятеро менше

Поміж питань порядку денного - подальший розгляд законопроєкту про вдосконалення системи управління та дерегуляції в галузі земельних відносин.

"А позачергові засідання - найближчим часом з'являться відповідні розпорядження про їх скликання", - повідомив Разумков.

У п'ятницю традиційно відбудеться година запитань до уряду.

"Я розумію, що радше за все ми весь цей період проведемо у форматі внесенні правлень у закони 2194, 2195", - сказав перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

30 березня в парламенті відбулося 3 позачергові засідання.

Верховна Рада ухвалила постанову, у якій вимагає від Російської Федерації негайно припинити бойові дії на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Раду більше кварцюватимуть. Планують позачергові засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі