вівторок, 19 квітня 2011 12:57

Радника Януковича допитали у Генпрокуратурі

Радника Януковича допитали у Генпрокуратурі

Радник президента Віктора Януковича Андрій Портнов був допитаний у Генпрокуратурі у зв'язку зі справою проти лідера блоку Черновецького Дениса Комарницького.

Про це пише Комерсант - Україна у статті "Денис Комарницький сидить на місці".

За даними видання, саме свідчення Портнова дозволили Генпрокуратурі знову відкрити справу у відношенні Комарницького за підозрою в скоєнні у 2005 році розбійного нападу на адвоката Ігоря Гранцева.

"Такого результату пан Портнов, якого пов'язують давні дружні відносини з Ігорем Гранцевим, домагався протягом п'яти років", - зазначається у публікації.

18 квітня Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського суду столиці про взяття під варту Комарницького.

Після засідання адвокат Комарницького Андрій Федур заявив журналістам, що вимагатиме від слідчого допитати в його присутності Портнова, який проходить у даній справі свідком, оскільки його інтереси потерпілий Гранцев захищав у серпні 2005 року.

Денис Комарницький був затриманий 8 квітня.

11 квітня заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що у відношенні столичного депутата порушено кримінальну справу за розбійний напад, скоєний 2 серпня 2005 року на адвоката Гранцева групою осіб за попередньою змовою (ч. 2 ст. 187 КК).

Того ж дня Печерський суд Києва визначив Комарницькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Радника Януковича допитали у Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі