вівторок, 06 березня 2007 19:58

Радник Ющенка: краще президент Янукович, ніж парламентська республіка Мороза

- Уявіть собі в жахливому сні, що Президент України з великими повноваженнями – це Янукович. Я скажу, що це буде краще для України, ніж така парламентська республіка, - сказав радник президента Ющенка Ярослав Лесюк. Він вважає, що Україна вийде з кризи тільки за умови сильної президентської влади. Таку думку радник висловив сьогодні під час зустрічі з журналістами у Львові. 

- Я скажу свою думку, але не як чиновник, президентська республіка – просто імператив сучасного стану України. Збереження України як держави не можливо при переході до мрії комуністів та Морозу – парламентської республіки. Для прориву потрібна зовсім інша влада, зовсім інше співвідношення між гілками влади. За парламентської республіки Україна не вийде з тієї ситуації, в якій перебуває, бо це неможливо, – наголосив Лесюк.

За його словами, влада для України – це жорстка президентська республіка.

- Парламентська республіка, тим більше, коли в парламенті великий відсоток олігархів, мільйонерів тощо – це безвідповідальність. Президент рано чи пізно відповість, парламент ні за що не відповідає, - сказав радник президента, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Радник Ющенка: краще президент Янукович, ніж парламентська республіка Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі