понеділок, 23 листопада 2020 10:55

Радник Єрмака розповів про співпрацю з прокремлівським блогером Шарієм

Радник Єрмака розповів про співпрацю з прокремлівським блогером Шарієм
Під час роботи у виданні "Обозреватель" Подоляк був керівником Шарія. Фото: Цензор.НЕТ

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк запевнив, що після спільної роботи з Анатолієм Шарієм не має з ним жодних стосунків.

Про це він розповів в інтерв'ю "Бабелю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ відкрила справу проти Шарія - нардеп

Під час роботи у виданні "Обозреватель" Подоляк був керівником Шарія. Радник голови ОП запевняє, що в нього немає з ним жодних стосунків - ані приятельських, ані конфліктних.

"Між журналістикою та пропагандою - велика різниця. Щодо вашого запитання, там (у Шарія. - Gazeta.ua) більше пропаганди, аніж журналістики", - зауважив Подоляк.

Також він зазначив, що не займався питанням акредитації журналістів Шарія на останню пресконференцію президента Володимира Зеленського і не впливав на список акредитованих ЗМІ.

Анатолій Шарій - ексжурналіст, який втік з України 2012 року та отримав політичний притулок у Литві. Почав вести блог в YouTube. Влітку 2019-го Шарій створив політичну силу "Партія Шарія".

13 листопада проросійський блогер озвучив фейкову інформацію про те, що хворий на коронавірус президент Володимир Зеленський нібито фотографується без маски з лікарями. Виявилося, що фото було зроблене ще 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Радник Єрмака розповів про співпрацю з прокремлівським блогером Шарієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі